Contact Even bellen of mailen met de verteller van het oude

Waarom zou u contact met mij opnemen? Ik zal u een aantal redenen geven. In ieder geval verheug ik mij er op!
Misschien heeft u  opmerkingen over de door mij geschreven teksten, aanvullingen en commentaar zijn daarop van harte welkom.

Verteller van het Oude tijdens opgraving in Midlaren 2003. Voor contact: even bellen of mailen.Misschien heeft u zelfs enige archeologische  foto’s die u met mij wilt delen.  Ik zal u er dankbaar voor zijn.
Wie weet heeft u zelf een archeologisch verhaal dat u het vertellen waard vindt. Bijvoorbeeld over een hele mooie vondst, of over haar bijzondere vondstomstandigheid. Vertel het mij en ik zeg het voort.
Mogelijkerwijs heeft u zelf een vondst gedaan en wilt u er iets meer over weten. Neem contact met mij op, ik help graag.
Via de mail kunt u ook extra informatie over de lezingen krijgen en over mijn condities. Het kan zijn dat u mij wilt uitnodigen om een lezing te komen geven.
Het kan zijn dat u -net als ik- in het onderwijs werkzaam bent en iemand wil uitnodigen om uw leerlingen een paar uurtjes mee terug in de tijd te nemen.
Ach, er zijn genoeg redenen om met elkaar in contact te treden. Luister naar wat ik te zeggen heb, boeit het niet, even goede vrienden!

Contact opname mogelijkheden.

Een mailtje is snel gestuurd:  annetenbrink@vertellervanhetoude.nl
U kunt mij ook benaderen via het email formulier (wordt niet op elke pagina getoond, informatie wordt gepubliceerd!) onderaan vele pagina’s, of u belt met 0642836721.
Mogelijkerwijs krijgt u niet direct mij aan de lijn vanwege mijn facebook logoonderwijswerkzaamheden. Ik bel u daarna zo snel mogelijk  terug.
Tegenwoordig kunt u mij ook volgen op Facebook, het is echter een besloten omgeving waar u na het versturen van een verzoek, lid van kunt worden. Klik op het logo om naar mijn FB pagina te gaan.

Hoe dan ook. Ik hoop van u te horen.

Anne ten Brink

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laat u inspireren door mijn verhalen uit het verleden!